Меню Затваряне

Музикална компания “Fantasy Group Media” с публично изявление

Във връзка със създалата се вчера ситуация с песента “Името е марка”, дело на Силвестър Матеев – Силвър, в изпълнение на Бамзе и Джамайката, музикална компания “Фентъзи Груп Медия” има за задача да опази честта, авторитета и името на своя създател, а именно г-н Матеев.

Вчера във фейсбук лайв, споменатите по-горе изпълнители, вероятно засегнати от факта, че са били разобличени публично, че не са платили проетка си на Силвър, започнаха да сипят обиди и факти, които реално нямат нищо общо със създалата се ситуация.

Музикална компания “Фентъзи Груп Медия” е твърдо “ЗА” истината. Именно и поради тази причина, нашият екип се чувства длъжен публично да ви информира, че във връзка създалата се ситуация ще бъдат сезирани съответните органи. Посочените по-горе изпълнители ще носят отговорност за нарушаване на авторски права, за клевета, за уронване на авторитета и обида към лицето Силвестър Матеев.

Музикална компания “Фентъзи Груп Медия” се чувства се почувства длъжна да Ви запознае и обясни с подробности въпросната ситуация, тъй като смятаме, че всеки един колега има вероятност да бъде подлъган по-този начин.

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *