Меню Затваряне

Радослава и успешното завръщане у дома

Феновете поставиха отличен за Радослава и „Мойта доза“. Още с подписването на договора си с музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“, изпълнителката обеща на почитателите си да ги изненада приятно, така и стана.

Дългоочакваното видео към „Мойта доза“ се появи премиерно в официалния YouTube канал FGM Records и определено оправда заявката, дадена от изпълнителката.

Дебютното парче вече се радва на вниманието на меломаните.

„Песента е уникална, браво!“, „Най-накрая, чакането си заслужаваше.“, „Песента ще се превърне в тотален хит!“, „Прекрасна е тук! Браво на Силвър, че я взе при себе си, тя има уникален глас. Успех!“ – пишат някои от тях.

За музиката, аранжимента и текста певицата се е доверила на Силвестър Матеев – Силвър. Видеото е дело на Arso FX.

Прическите са на Емилио Стефано, а грима е направен от Евгения Ангелова. В кадрите правят впечатление красивите и ефектни тоалети, които са дело на Кристиян Маринов.

„Не веднъж сме ви споменавали, пък и по-наблюдателните отдавна вече знаят, че Радослава е първата певица на група „Фантазия“, след като Силвестър Матеев – Силвър я наследява от баща си преди близо 10 години.
След дълга творческа раздяла тя най-накрая е у дома. А, преди по-малко от 24 часа дебютира с парчето „Мойта доза“ в музикалният лейбъл Fantasy Group Media, парче, което е дело единствено и само на Силвър. Надяваме се, че този път, творческата им среща ще е завинаги.“ – написаха вчера от официалната страница на група „Фантазия“, представяйки завръщането на изпълнителката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *