Меню Затваряне

Силвестър Матеев- Silver

30724953_1679117985506320_356765531337036392_n

Силвестър Матеев е роден в семейство на музиканти. Сериозно започва да се занимава с музика, когато е на 9 години. Завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“, специалност „Кавал“.
Силви свири на барабани. Познава ударните инструменти до такава степен, че превръща всеки звук, които извлича от тях в индивидуален и различен. Той притежава специфичен глас, а този факт успява да направи всяко негово изпълнение в достатъчно въздействащо, че да остане в паметта на слушателя.
Негова слабост, обаче си остава кавала. Когато засвири времето спира. Чрез кавала, Силвестър изразява себе си. Най-трудният инструмент в българската музика е най-добрият негов приятел. Силвестър е и композитор. Наричан е „Кралят на баладите”. Неговите композиции са толкова чувствени, че успяват да разтопят дори и най-ледените сърца.
В момента „Мултифукнционалният Силви” е фронтмен на група „Фантазия”, която наследява от баща си. Не се възприема като шеф. Но го възприемат, като лидер в бандата, който обединява и вдъхновява, а на първо място Той е приятел на всеки един от отбора за милиони.
Надраснал възрастта си, трезвомислещ и достатъчно талантлив, Силвестър е с ясни мечти и планове за бъдещето, в което са включени всичките му близки и приятели били до него, както в най-добрите така и в най-трудните му моменти. И въпреки, че е малко сприхав, Силви е човек, от когото можеш само да се учиш и да благодариш, че си срещнал.